Hydra

Conscients de l’efecte multiplicador de tenir una marca que sigui un altaveu per analitzar, en profunditat, quins són els autèntics reptes, alhora que les autèntiques necessitats de diferents territoris pel que fa a la transició energètica i la sostenibilitat, neix HYDRA®, una marca creada per Sol Roig Projectes i Magem Torrella Associats.

El resultat és el canvi climàtic amb totes les seves conseqüències presents i futures.
Un monstre amb molts caps que es regeneren ràpidament i que ara, cal que ho facin en diferents tipus de generació d’energia sostenible i aplicats en tots aquells camps que permetin un model que no comprometi, encara més, a les futures generacions.


HYDRA, també són els hidrozous propis d’aigües dolces, que tenen un fort poder de regeneració i que ofereixen, precisament a aquelles aigües, protecció davant els depredadors. Tota una metàfora.
I per damunt de tot, HYDRA, ens evoca l’aigua, la vida. Allà on comença tot.

Tot això culmina en el primer Congrés de la Transició Energètica a Tarragona, que se celebrarà el 10 de juny a Móra la Nova. Amb aquesta jornada abordarem les possibilitats de la #transicióenergètica en clau de #sostenibilitat, però també de competitivitat industrial per revitalitzar el conjunt del territori.